hahahaha wiesz wystarczyło by ze dzieki udany a jak rozmawialismy wczesniej tu bysmuaiała zapłacic wiecej za zabka
ja mam teraz wizyte z mlodym u dentysty kurcze jak wytłumaczyc 5 latowi ze musi isc do dentysty i beda mu borowac i wyrywac 2 zeby i ze bedzie bolec jak diabli bedzie zastrzyk z znieczuleniem ale jak przestanie działac to bedzie go nakurwiac za całe zycie dla dorosłego to trauma a co dopiero 5 latkowi
kami napisał: magdalena_d84 napisał: kami napisał: drazliwy???? mysle ze kazda szanujaca sie kobieta/dziewczyna by tak zareagowała jakbys ja wciagnoł w taki chory temat a pozatym dla mnie jesteś zmolestowaną przez czeczeńskich partyzantów, alternatywnie inteligentną imitacją napleta końskiego w różowym mundurze
kami Ty to masz gadaną, czytając uśmiałam się jak nigdy dotąd ciekawe jakie oczy zrobił panladny czytając ten tekst?? dobre hahah
oj i tu masz racje ale niektozy mowia ze to wada ...
tak tak zarówno wada jak i zaleta
po tym tekście oberwało mi się od panladny który poprzekręcał później moje słowa tak, że wszyscy mieli z tego niezły ubaw
kami napisał: hahahaha wiesz wystarczyło by ze dzieki udany a jak rozmawialismy wczesniej tu bysmuaiała zapłacic wiecej za zabka
ja mam teraz wizyte z mlodym u dentysty kurcze jak wytłumaczyc 5 latowi ze musi isc do dentysty i beda mu borowac i wyrywac 2 zeby i ze bedzie bolec jak diabli bedzie zastrzyk z znieczuleniem ale jak przestanie działac to bedzie go nakurwiac za całe zycie dla dorosłego to trauma a co dopiero 5 latkowi
pomyślałam,że chcesz wiedzieć dużo więcej niż zwykłe dzięki udany
no cóż,widzę, że masz problem z młodym wiesz, mój bratanek i bratanica są w tym samym wieku i chodzą bez problemu do dentysty, borowane zęby też mieli... a w PL przede mną była dziewczynka na wyrwaniu i nawet nie było słychać jej,wyrwali jej bez znieczulenia tego ząbka,dzielna dziewczynka
Kami maprawde mozna sie usmiac,z tego co napisalas i gratulacje za odwage bo zaraz napewno znajdzie sie ktos co cos walnie ale jak to mowi moj szwagier lacha na to
masz rację retier dorosły popada w panikę a co dopiero gdy dziecko ma iść...lepiej nie wspominać ciągle jemu na ten temat a będzie dobrze,z pewnością chlopak jest bardziej dzielny niż mamie się wydaje trzymam kciuki za tego małego smyka
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.